Hej! Vi på Måndagsklubben erbjuder funktionell träning för barn mellan 7-10 år. Vårterminen drar igång den 20:e Januari med ett prova-på pass. Prova på är gratis. Anmälan görs  här . Även den 27:e finns möjlighet att prova på. Vårterminen sträcker sig från 20 januari till 2 juni. Totalt kommer vi att ha 18 träningstillfällen.

Vårt motto är att barnen ska ha kul, träffa nya kompisar och vilja komma tillbaka. Vi lär era barn att röra sig på ett bra sätt samtidigt som vi ger förståelse för kvalitet och mening.

Vi använder oss av många olika redskap och har variation som en stor del av vår träning. Exempel på redskap är: bollar, kettlebells, hantlar, boxar, rep, slädar, skivstänger, ringar etc. Det finns alltid nya saker att prova och detta tror vi är viktigt för barnen. Tillsammans med lek, variation och träningsglädje så ger vi era barn en rolig och givande timme varje söndag.

Vid frågor, kontakta oss på crossfitkids@mkfalun.se