DITT NYA JAG

Hej!

Vad roligt att du är intresserad av våran utmaning!

Vi gillar verkligen människor som vill utmana sig för att förbättra sig i det långa loppet och just hälsa är något som vi brinner för och kan väldigt mycket kring. Därför skapade vi denna utmaning där vi vill hjälpa dig att komma igång med din träning och hitta den vägen som är rätt för dig för att leva ett hälsosammare liv. 

Träning ska vara roligt, utmanande och enkelt. Att ha en rutin är något som vi värdesätter högt och därför är denna utmaning designad för att du enkelt ska skapa dig en rutin för att uppnå dina mål på ett hållbart och långsiktigt sätt. 

Vi tror på att alla kan träna (oavsett nivå) och just detta är något som genomsyrar all vår verksamhet! Passen som du kommer att vara med på är ledda av kunniga coacher som ser till att just du blir utmanad efter din nivå! 

Under dessa sex veckor så kommer du att skapa grunden för en stabil och långsiktig förändring av både det fysiska och det psykiska!

Välkommen till Måndagsklubben!

Se filmen för att få en inblick om hur vi hjälper dig att hitta

Ditt nya jag

VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG

Du kan förvänta dig att du kommer att få utmanas både fysiskt och psykiskt under dessa 6 veckor. Under träningstillfällena kommer du att få coachning, tips och råd från 2 erfarna och engagerade tränare som hjälper dig mot dina mål. Träningspassen är designade utefter era mål och därmed också skapade utefter era förutsättningar. 

Du kommer att få möjlighet till att göra 2 st InBody mätningar, en i början och en i slutet av dessa 6 veckor. 

Vi coacher vill hjälpa er så mycket som möjligt. Därför ger vi er även möjligheten till att använda oss som bollplank. Ni kan ställa frågor och få svar på alla era funderingar när som helst på dagen. Kontinuerlig support utanför gymmet är något som vi tycker är en viktig del i denna utmaning.   

Priset för allt detta är endast 2995kr och där ingår även en kostföreläsning som tar upp grunderna kring en hälsosam kost och kommer med praktiska exempel på hur du kan arbeta med kosten i vardagen!

DETTA INGÅR

Sex utmanande och lärorika veckor!

Träning

18 träningstillfällen med erfarna och engagerade coacher (3 pass/v). Tis 06.30, tor 18:00, sön 17:30

Mätning

2 x InBody scan 

Feedback/uppföljning

Kontinuerlig uppföljning med din coach

Kost

Kostföreläsning med en kostcoach

VAD VI FÖRVÄNTAR OSS

– Du är en ambitiös person som inte är rädd för engagemang. Vi vill att du ställer in dig på att
genomföra hela programmet så att vi tillsammans kan nå de mål vi sätter upp.

– Du är villig att lägga ner den tid som krävs. 3 träningstillfällen i veckan under 6 veckors tid. Skulle det vara så att du är borta något under dessa 6 veckor så blir det inget problem, vi hittar en lösning tillsammans!

-Du har viljan att följa våra de kostråd vi ger dig. Vi håller en kostföreläsning (utan kostnad) i början av dessa 6 veckor och ger dig all kunskap och stöd du behöver.

– Du är villig att vara en del av lagandan vi skapar. Vi hjälper och stöttar varandra varje dag!

– Du vill uppleva förändring, oavsett vad som krävs. Vi kommer att ge dig de medel du behöver men i slutändan så är det du som måste göra jobbet.

– Du är respektfull

ÄR DU REDO?

Fyll i formuläret så bokar vi en intervju med dig. Antingen per telefon eller på plats, du väljer.