Ålder : 47

Jobbar som: Socialsekreterare

Tränar helst : Gruppträningarna på MK.

Vad är ditt mål med träningen?

Mitt mål är främst att vara utan rygg- och nackvärk samt bli starkare och få bättre kondition. Eftersom jag mår så mycket bättre när jag tränar regelbundet blir det såklart en ytterligare ”morot” och min gamla whiplashskada gör sig inte påmind. Sedan har jag ett hemligt mål också, att kunna lära mig göra chins.

Vilken träningsform har du utövat tidigare?

Jag har tränat en del på gym för x antal år sedan. Men det är främst löpning och simning som jag ägnat mig åt de senaste åren.

Har du varit med på Måndagsklubbens gruppträningar?

Ja.

I så fall vilken av gruppträningspassen är just din favorit?

3D Funktion.

 

e_aspefalk

Hur var din syn på CrossFit innan du började träna på Måndagsklubben och hur är din syn på CrossFit idag?

Jag visste inte så mycket om CrossFit innan mer än att det var en tuff träning och att de som höll på var väldigt vältränade…Idag kan jag väl säga att jo, visst är det så, samt lägga till att det är superroligt också! Önskar att jag hade börjat med det här tidigare. Jag kan riktigt längta till att åka till MK för att träna.

Hur skulle du beskriva Måndagsklubben för din vän?

Jag har tränat på olika gym genom åren och aldrig upplevt den här positiva, prestigelösa och härliga stämningen som finns på Måndagsklubben, både bland alla coacher och vi som är där. Alla är glada och peppande. Coaherna är måna om att vi ska lära oss tekniken på rätt sätt och petar i detaljer för att vi ska kunna utvecklas. JA det är svårt med vissa övningar och det är väl det som är utmaningen tänker jag.

Passen är breda och som ny kan man börja med BAS (CF 1) passen vilket jag gjorde. Sedan tycker jag villkoren för medlemskapet på Måndagsklubben också är bra. Jag har kört silverkort ett år nu och är sedan augusti i år guldmedlem på lojalitetsnivå…så nu får jag öka på träningen mer vilket känns riktigt roligt.

Ett ytterligare plus är barnrummet med Netflix på TVn. Det gör att yngsta sonen nu också gladeligen åker med till MK vilket såklart förenklar tillvaron.

Jag har varit medlem i MK sedan de öppnade för ett år sedan och fick upp ögonen för det genom att jag under två somrar varit på Måndagsklubbens uteträningar på måndagar. Att jag började med de träningarna har jag en kompis att tacka för helt enkelt.