Ålder: 15

Jobbar som: Jag studerar

Vad är ditt mål med träningen?

 – Jag tränar på Måndagsklubben för att bli bättre inom min sport och det är framförallt min fysik som jag behöver träna mer på.

 Vilken träningsform har du utövat tidigare? 

–  Jag tränar även Barmarksträning. För dom som inte vet vad Barmarksträning är så är det en träningsform som många skidåkare utöver när det inte finns snö på marken. Några exempel på Barmarksövningar är stavgång och rullskidåkning.

Tränar helst :

– Benböj och marklyft.

Vad / Vem ger dig motivation till att träna?

–  Jag hittar min motivation inne på MK och mitt egna driv.

Har du varit med på Måndagsklubbens gruppträningar? 

– Ja.

philip_T_qoute

I så fall vilken av gruppträningspassen är just din favorit?

 – 3DFunktion

 Hur var din syn på CrossFit innan du började träna på Måndagsklubben och hur är din syn på CrossFit idag?

 – När jag såg hur Crossfit framställs i media då trodde jag det bara var en sport för elitsatsande men när jag började på

Måndagsklubben och när jag började träna Crossfit så förändrades min syn på Crossfit. Nu har jag insett att Crossfit är tillför alla.

Hur skulle du beskriva Måndagsklubben för din vän?

 – Ett gym som har en positiv stämning, alla medtränande sprider glädje till varandra och en härlig gemenskap. Gruppträningarna kan alla vara med på och passen är grymt jobbiga fast roliga. Måndagsklubben är den enda gymmet i Dalarna som har en inriktning på funktionellträning.