Måndagen v45 startar vårt nya schema! Det är en komplett omorganisation av både programmering och tankesätt. Alla medlemmar oavsett nivå / färdigheter ska kunna delta i alla pass är tanken. Vi vill göra passen mer tillgängliga för alla så därför kör vi vårt första pass kl 17:00, ett likadant pass kl 18:10 och sen 19:20. Hitta din favorittid och instruktör! Kärnverksamheten är CrossFit så därför är det slät och fin CrossFit vi kommer köra. Naturligtvis med progressioner för just din nivå.

Vi introducerar också ett lunchpass kl 11:30 på fredagar!

Vi tar också bort bokningen för ROMWOD men vi lägger på en twist. Vi kommer starta ROMWOD som alla på alla medlemskap kan delta i kl 18:10, 19:20 och 20:30. Tanken är du efter ett CF eller 3D-pass varvar ner med rörlighet i 20-25min. Detta kommer alltså inte konsumera nåt pass från dig som har 10-kort, bronskort eller silverkort. Vi ser det som att vi vill ge dig möjligheten till att få till bra och strukturerad rörlighetsträning samt komma ner i varv inför kvällens slutfas inleds.

Välkommen in till oss!

 
Screenshot 2017-10-26 06.24.59