Mats frågade mig på vårt senaste personalmöte. ”Marcus, varför driver du Måndagsklubben?”. Det var en fråga vars svar har avgörande betydelse vilken inriktning klubben har haft och bör fokusera på.

Utveckling var den första tanken som dök upp. Och det är så det är. Genom hela mitt liv så har utveckling varit ett ledord. Jag drivs av att se de som har kämpaglöd utvecklas. Det spelar ingen roll vilken nivå eller talang de har. Det är utvecklingen från deras nuvarande position som är intressant. Det är roligt för mig att se ett barn lyckas med att ta ett simtag eller att se en atlet rycka ett personligt rekord. Det ger mig lycka att se när någon löser ett rörlighetsmål och nu helt plötsligt kan utföra en rörelse som för tre månader sedan var omöjlig. Att se någon lyckas nå sina viktmål ger mig lycka. Att se någon bli starkare likaså. Vill man ta det vidare så ger det mig också lycka att se någon av mina anställda utvecklas. När vi som team utvecklas.

Det är lätt att missta utveckling för talang. Talang utan inre kämpaglöd har gjort mig besviken många gånger. Talesättet: ”Vilja slår talang” är en av mina största ledstjärnor.

Detta har såklart lett till att Måndagsklubben lyckats i många tävlingssituationer men vi vill ta konceptet längre. Vi vill ge de som söker förbättrad fitness utvecklingsgaranti. Om de själva vill. Om de kämpar så kämpar jag.

Måndagsklubben är ett ställe för utveckling så en vidare definition av #enplatsföralla skulle kunna vara #enplatsförallasomvillutvecklas oavsett vad just utveckling betyder för just denne.

Vi lanserar alldeles strax ett nytt träningskoncept när vi lägger ut det nya schemat, håll utkik! Vecka 34 drar vi igång på allvar efter denna fantastiska sommar.

Du kan alltid kontakta oss på hej@mkfalun.se om du vill provträna eller boka själv högst uppe på sidan.

Lägg in din e-postadress i formuläret nedan om du vill få information när vi släpper det nya schemat. Smidigt sätt att hålla sig uppdaterad.

//Marcus Herou, Måndagsklubben

marcus

 

 

Jag är intresserad av att få information om nya schemat

* indicates required