Vi har jobbat hela sommaren och mer därtill med vårt nya koncept Functional Bodybuilding som startar tisdagen 21a augusti ihop med det nya schemat.

På Måndagsklubben har alla som tränar tillgång till en coach som guidar dig genom träningen. Coachens främsta arbetsuppgift är att förstå dina behov och hjälpa dig nå dina mål. Fyll i detta formulär så kontaktar coachen dig. Vi sätter då upp två veckors gratis träning åt dig

FBB som vi förkortat kallar det har som fokus att bygga upp dig från grunden. Det är inga komplicerade rörelser utan bara massvis av bra rejäl träning. Vi lär dig de grundläggande rörelsemönstren och ser till att du blir stark från grunden. Styrka, rörelsekvalitet och kontroll är ledord. Vi provkörde konceptet v33 och det var en succeé. Fullbokat och en enorm träningsglädje. Vi blev positivt överraskade. Det här gillar folk.

Programmet har skrivits av Angelica Bengtsson, Viktor Långsved och Marcus Herou under det senaste kvartalet. GorillaFitness är leverantör av träningsprogram till Måndagsklubben. GorillaFitness är Sveriges kanske bäst renommerade företag inom träningsplanering.

Välkommen till oss på Måndagsklubben!

Kontakt: hej@mkfalun.se

Om du vill se schemat så hittar du det här.