Under januari 2019 lanserar vi vår nya strategi för att ta hand om dig som medlem på Måndagsklubben på vad vi tror är det allra bästa sättet.

Lär dig att träna från grunden

Som ny medlem börjar du alltid med en Introduktion i CrossFit antingen personlig med PT eller i grupp. Under fyra tillfällen lär tränaren dig att utföra de grundläggande funktionella rörelserna; Knäböj, utfall, lyft från golv, pressa och dra med överkroppen. När du har lärt dig dessa rörelser så kommer du kunna träna säkert, effektivt och med självförtroende.

Målsamtal

Med vår coach Mats har du kontinuerliga målsamtal där han följer upp din utveckling hos oss. Alla människor behöver coaching och mentorskap. Här lägger vi lite extra krut på dig som medlem.

Vi är den enda anläggningen i området som jobbar på detta sätt, vi vill verkligen sikta mot stjärnorna när det kommer till att ta hand om dig. Den anläggning där du har den säkraste och mest hållbara utvecklingen.

Kom igång på Måndagsklubben genom att boka din introduktion här