Ålder : 47

Jobbar som : Kvalitet & Fastighetschef på Fiskarhedenvillan AB

Vad är ditt mål med träningen?

 –     Jag tränar för att fortsätta vara frisk, jag vill öka i styrka och hålla mig vältränad för resten av mitt liv!

Vilken träningsform har du utövat tidigare?

–     Jag tränade ishockey och fotboll som ung och det har gett mig en grundstyrka som har följt mig hela tiden. Nu har det blivit att jag har fuskat lite med både gym och löpträning. Tidigare har jag sprungit halvmaran men som motionär.

Tränar helst :

 –     Jag blandar min träning med både baspass, crossfit och jag har också fått ett program av Joakim Törnvi som är PT på Måndagsklubben.

–     Ett sjukt kul träningsprogram som får mig vilja träna tyngre och träna längre 🙂

Vad / Vem ger dig motivation till att träna?

–    Jag försöker motivera mig själv och när jag känner att jag blir starkare då blir jag motiverad. Till exempel har jag blivit 42% starkare i marklyft sedan i april och det känns djäkligt skönt!

Har du varit med på Måndagsklubbens gruppträningar?

– Ja.

 conny2_qoute

I så fall vilken av gruppträningspassen är just din favorit?

 –   Bas.

 Hur var din syn på CrossFit innan du började träna på Måndagsklubben och hur är din syn på CrossFit idag? 

–   Ärligt talat hade jag ingen bra koll på crossfit innan jag började på Måndagsklubben. Nu har min syn förändrats och jag skulle beskriva crossfit idag som en underbar träning och jag känner hur hela kroppen får arbeta. Crossfit erbjuder en härlig kombination av ren och skär styrketräning & intensiv konditionsträning. Det bästa av allt är att det är helt och hållet individuellt.

–     Crossfit är en träningsform med ett härligt inslag av lag/grupp träning där jag i vilket fall sparras av mina medtränande. Jag försöker alltid göra lite mera (på styrkedelarna) än den jag tränar med. På konditionsdelarna så jobbar jag hårt för att överleva passet oftast.

–     Jag har aldrig tidigare haft ”roligt” och ”fysträning” i samma mening men nu känner jag bara en helt otrolig längtan till träning och särskilt då till en crossfitbox som Måndagsklubben!

Hur skulle du beskriva Måndagsklubben för din vän? 

–     En crossfitbox som har en härlig samling människor med olika förutsättningar.

–     Det finns nykläckta motionärer som mig själv som har hittat hem! Och En del tävlar på högsta nivå i Europa. Sedan finns det ett gäng vältränade och som jag tror har många års träningserfarenheter.

–     MK Falun är mitt nya hockeylag där man svettas, sparrar, inspirerar och utmanar varandra till små och stora stordåd varje dag!