CROSSFIT-SKOLAN

Hej!

Vad roligt att du är intresserad av vår CrossFit-skola! Du kommer vara med i en grupp på tolv personer som vill lära sig grunderna inom CrossFit över en 6-veckors period!

CrossFit är en träningsmetod som baserar sig i högintensiva, funktionella, rörelser och över ett väldigt brett spektra! Gymnastik, löpning och rörelser med skivstång är en del av de områden som berörs inom CrossFit och som du kommer att få lära dig!

Träningen ska vara rolig, enkel men även utmanande! Därför värdesätter vi rutin över allt annat kring träningen. Alla övningar och vikter är baserat på din nivå så att du kan gå ifrån varje träningspass med ny kunskap, ett leende på läpparna men även utmanad!

Välkommen till Måndagsklubben!

Se filmen för att få en inblick om hur vi hjälper dig på Måndagsklubben

VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG

Du kan förvänta dig 18 träningstillfällen med en coach som guidar dig genom dessa pass med tips, råd och peppning!

Du kommer få en grundlig teknikgenomgång av alla övningar samt kunskap om många olika begrepp och lingo som ingår i CrossFit. Efter dessa sex veckor så kommer du ha järnkoll på CrossFit! 

Varje vecka får du möjlighet att träna två exklusiva pass tillsammans med CrossFit-skolan samt 1 träningstillfälle som du får välja själv. Du bokar in dig på ett av våra ordinarie, instruktörsledda pass. Vi hjälper dig att hitta rätt pass för just dig.

Du kommer att få möjlighet till att göra 2 st InBody mätningar, en i början och en i slutet av dessa 6 veckor.

Vi coacher vill hjälpa er så mycket som möjligt. Därför ger vi er även möjligheten till att använda oss som bollplank. Ni kan ställa frågor och få svar på alla era funderingar när som helst på dagen. Kontinuerlig support utanför gymmet är något som vi tycker är en viktig del i denna utmaning.

Hur det fungerar

Efter anmälan kommer du att få prata med oss för att göra en kort avstämning och för att vi ska få lite mer information om dig. Och självklart svarar vi även på eventuella frågor och funderingar.

Vi kommer även att skicka ut ett mail med all information du kommer att behöva och sedan startar vi den 25 februari!

Tider

Tisdagar kl 06:30

Torsdagar kl 17:30

Samt en tid som du väljer

Kursstart

kl 17:30 måndagen den 24e februari ses vi där vi ger dig en föreläsning och eventuellt om du så önskar en InBody-mätning.

Träningsstart tisdag 25e feb kl 06:30

VAD VI FÖRVÄNTAR OSS

 Vi förväntar oss att du är intresserad av att lära dig, ställer frågor och utnyttjar att du har ledare runt omkring dig som vill lära!

– Du är villig att lägga ner den tid som krävs. 3 träningstillfällen i veckan under 6 veckors tid. Skulle det vara så att du är borta något under dessa 6 veckor så blir det inget problem, vi hittar en lösning tillsammans!

– Kost är grundpelaren till CrossFit. Du har viljan att följa de kostråd vi ger dig. Vi håller en kostföreläsning (utan kostnad) i början av dessa 6 veckor och ger dig all kunskap och stöd du behöver.

– Du är villig att vara en del av lagandan vi skapar. Vi hjälper och stöttar varandra varje dag!

– Du vill uppleva förändring och lära dig, oavsett vad som krävs. Vi kommer att ge dig de medel du behöver men i slutändan så är det du som måste göra jobbet.

– Du är respektfull mot dina kamrater och personal

 

PRIS

Bli medlem i samband med kursen

Vi har sett att de flesta vill träna vidare efter att de gått dessa sex veckor, det här är ju starten på en god vana eller hur? Vi ger dig möjligheten att träna vidare med ett erbjudande där du betalar 2150:- för denna kurs, efter den första veckan bestämmer du dig för att antingen teckna ett medlemskap eller betala de resterande 845:- för kursen.

Du kan självklart välja att enbart köpa sex veckors grym träning för 2995:-

Du som redan är medlem

Alla kan gå denna kurs. Om du önskar pausa ditt medlemskap under kursens gång så går det bra. Ditt pris blir då 2995:- för kursen.

ÄR DU REDO?

Fyll i formuläret så bokar vi en intervju med dig. Du kan självklart också kontakta oss på hej@mkfalun.se eller besöka vår reception.