DIN TOPPFORM

Hej!

Vi gillar verkligen grabbar som vill förbättra sig i det långa loppet och just hälsa är något som vi brinner för och har väldigt mycket kunskap kring! Denna utmaning är för dig, vi vill hjälpa dig att komma igång med din träning och hitta den väg som är rätt för dig för att leva ett hälsosammare liv.

Det finns två barriärer som vi vill hjälpa dig med.

  • Att börja träna och känna att det är kul, utmanande och enkelt.
  • Att fortsätta träna när du väl kommit igång. Dessa första åtta veckor är ju starten på en god vana.

Dessa barriärer begränsar ofta människor i deras utveckling. Vi är supermedvetna om att det kan kännas tufft mellan varven. Det är tufft att skapa nya rutiner och vi finns här för att hjälpa dig.

Att ha en rutin är något som vi värdesätter väldigt högt och därför är denna utmaning designad för att du enkelt ska skapa den rutin som behövs för att du ska uppnå dina mål på ett hållbart och långsiktigt sätt.

Vi tror på att alla kan träna och just detta är något som genomsyrar all vår verksamhet! Passen som du kommer att vara med på är ledda av kunniga coacher som ser till att just du blir utmanad efter din nivå!

Under dessa åtta veckor så kommer du att skapa grunden för en stabil och långsiktig förändring av både det fysiska och det psykiska!

Välkommen till starten på Din toppform hos Måndagsklubben!

Se filmen för att få en inblick om hur vi hjälper dig att hitta

Din toppform

HUR DET FUNGERAR

Efter anmälan kommer du att få prata med oss för att göra en kort avstämning och för att vi ska få lite mer information om dig. Och självklart svarar vi även på eventuella frågor och funderingar.

Vi kommer även att skicka ut ett mail med all information du kommer att behöva. 

Du kommer att träna med oss och resterande deltagare 3 dagar i veckan i åtta veckor.

Under dessa åtta veckor kommer du kunna ha en dialog med oss coacher om hur allt upplevs och ifall du har frågor, tankar och funderingar. Vi fungerar som ett bollplank i alla lägen så att du känner att du kan få den utmaning som du behöver!

VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG

Du kan förvänta dig att du kommer att få utmanas både fysiskt och psykiskt under dessa åtta veckor. Under träningstillfällena kommer du att få coachning, tips och råd från 2 erfarna och engagerade tränare som hjälper dig mot dina mål. Träningspassen är designade utefter era mål och därmed också skapade utefter era förutsättningar. 

Du kommer att få möjlighet till att göra 2 st InBody mätningar, en i början och en i slutet av dessa åtta veckor. 

Vi coacher vill hjälpa er så mycket som möjligt. Därför ger vi er även möjligheten till att använda oss som bollplank. Ni kan ställa frågor och få svar på alla era funderingar när som helst på dagen. Kontinuerlig support utanför gymmet är något som vi tycker är en viktig del i denna utmaning.   

DETTA INGÅR

Åtta utmanande och lärorika veckor!

Träning

24 träningstillfällen i en exklusiv grupp med erfarna och engagerade coacher (3 pass/v). Tis 06.30, tor 18:50, sön 18:20

Mätning

2 x InBody scan 

Feedback/uppföljning

Kontinuerlig uppföljning med din coach

Kost

Kostföreläsning med en kostcoach. Denna kurs startar med denna kostföreläsning, vi kontaktar dig om tid och plats när du anmält dig.

VAD VI FÖRVÄNTAR OSS

– Du är en ambitiös person som inte är rädd för engagemang. Vi vill att du ställer in dig på att
genomföra hela programmet så att vi tillsammans kan nå de mål vi sätter upp.

– Du är villig att lägga ner den tid som krävs. 3 träningstillfällen i veckan under åtta veckors tid. Skulle det vara så att du är borta något under dessa åtta veckor så blir det inget problem, vi hittar en lösning tillsammans!

-Du har viljan att följa våra de kostråd vi ger dig. Vi håller en kostföreläsning (utan kostnad) i början av dessa åtta veckor och ger dig all kunskap och stöd du behöver.

– Du är villig att vara en del av lagandan vi skapar. Vi hjälper och stöttar varandra varje dag!

– Du vill uppleva förändring, oavsett vad som krävs. Vi kommer att ge dig de medel du behöver men i slutändan så är det du som måste göra jobbet.

– Du är respektfull

VAD SÄGER DELTAGARNA?

Idag så har det gått dryga 8 månader sedan mitt första pass på MK inom ramen för Din Toppform. Jag är ytterst tacksam för bemötandet, förmedlandet av MK-känslan, välkomnandet och framför allt den ypperliga coachningen där individen satts i fokus. DT gav mig mersmak och när möjligheten till fortsättningskursen CF-skolan presenterades var jag snabb att haka på även där. Jag kände mig inte riktigt redo att hoppa in i den dagliga verksamheten på MK. Steget kändes för långt och jag är så glad att även de fortsatta sex veckorna och schemalagda träning fanns till hands.

Summerat så gav DT och CFS mig exakt vad jag letat efter – en väg in till ett kontinuerligt tränande och ett sammanhang som jag kände mig bekväm och samtidigt utmanad av. Jag är idag ganska mallig över mig själv att jag faktiskt vågade och genomförde de två kurserna. Dock kanske mest stolt över att jag faktiskt, för första gången på många år, kontinuerligt fortsatt träna under en längre period i vardag med jobb, familjeliv, semester och allt vad ett liv innehåller.

Igen – tack!

Mattias Clarin

Lite nervös innan då jag trodde alla på MK redan var fulltränade proffs, men togs emot på ett suveränt välkomnande sätt och fick mycket bra info gällande kommande veckor redan på första intromötet.

Ist för att hoppa direkt in bland alla ”proffs” tyckte jag det var skönt att börja jobba i en mindre, sluten grupp med andra glada nybörjare. Snabbt uppstod en fin gruppenergi där alla peppade varandra! Tack vare mycket kunniga, engagerade och trevliga instruktörer fick jag koll på VAD, HUR och framförallt VARFÖR övningarna och upplägget var bra och skulle ge resultat. I lugn takt jobbade vi sedan hårt och fokuserat genom kursens veckor och jag märkte hur jag utvecklades!

Mikael Bengtsson

ÄR DU REDO?

Fyll i formuläret så bokar vi en intervju med dig.