DITT NYA JAG

Hej!

Vad roligt att du är intresserad av våran utmaning!

Vi gillar verkligen människor som vill utmana sig för att förbättra sig i det långa loppet och just hälsa är något som vi brinner för och kan väldigt mycket kring. Därför skapade vi denna utmaning där vi vill hjälpa dig att komma igång med din träning och hitta den vägen som är rätt för dig för att leva ett hälsosammare liv. 

Träning ska vara roligt, utmanande och enkelt. Att ha en rutin är något som vi värdesätter högt och därför är denna utmaning designad för att du enkelt ska skapa dig en rutin för att uppnå dina mål på ett hållbart och långsiktigt sätt. 

Vi tror på att alla kan träna (oavsett nivå) och just detta är något som genomsyrar all vår verksamhet! Passen som du kommer att vara med på är ledda av kunniga coacher som ser till att just du blir utmanad efter din nivå! 

Under dessa åtta veckor så kommer du att skapa grunden för en stabil och långsiktig förändring av både det fysiska och det psykiska!

Välkommen till starten på Ditt nya jag hos Måndagsklubben!

Se filmen för att få en inblick om hur vi hjälper dig att hitta

Ditt nya jag

VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG

Du kan förvänta dig att du kommer att få utmanas både fysiskt och psykiskt under dessa åtta veckor. Under träningstillfällena kommer du att få coachning, tips och råd från 2 erfarna och engagerade tränare som hjälper dig mot dina mål. Träningspassen är designade utefter era mål och därmed också skapade utefter era förutsättningar. 

Du kommer att få möjlighet till att göra 2 st InBody mätningar, en i början och en i slutet av dessa åtta veckor. 

Vi coacher vill hjälpa er så mycket som möjligt. Därför ger vi er även möjligheten till att använda oss som bollplank. Ni kan ställa frågor och få svar på alla era funderingar när som helst på dagen. Kontinuerlig support utanför gymmet är något som vi tycker är en viktig del i denna utmaning.   

DETTA INGÅR

Åtta utmanande och lärorika veckor!

Träning

24 träningstillfällen i en exklusiv grupp med erfarna och engagerade coacher (3 pass/v). Tis 06.30, tor 17:40, sön 17:10

Mätning

2 x InBody scan 

Feedback/uppföljning

Kontinuerlig uppföljning med din coach

Kost

Din resa börjar med en kostföreläsning med en kostcoach, vi återkommer om tid per mail när du anmält dig.

VAD VI FÖRVÄNTAR OSS

– Du är en ambitiös person som inte är rädd för engagemang. Vi vill att du ställer in dig på att
genomföra hela programmet så att vi tillsammans kan nå de mål vi sätter upp.

– Du är villig att lägga ner den tid som krävs. 3 träningstillfällen i veckan under åtta veckors tid. Skulle det vara så att du är borta något under dessa åtta veckor så blir det inget problem, vi hittar en lösning tillsammans!

-Du har viljan att följa våra de kostråd vi ger dig. Vi håller en kostföreläsning (utan kostnad) i början av dessa åtta veckor och ger dig all kunskap och stöd du behöver.

– Du är villig att vara en del av lagandan vi skapar. Vi hjälper och stöttar varandra varje dag!

– Du vill uppleva förändring, oavsett vad som krävs. Vi kommer att ge dig de medel du behöver men i slutändan så är det du som måste göra jobbet.

– Du är respektfull

VAD SÄGER DELTAGARNA?

Jag har tränat i perioder, men sedan jag startade eget företag har jag satt mig själv och min träning helt åt sidan. Detta var min chans att förändra det och prioritera att hålla mig frisk!
Kursen var väldigt bra, bra vägledning och grym coachning. Jag har hela tiden känt att detta vill jag verkligen inte missa, och deltog på alla träningar!
jag har fortsatt att träna ungefär 2-3 tillfällen i veckan. Både själv och i grupp.
Mår bra, både psykiskt och fysiskt! Något av det bästa jag gjort på länge!

Lisbeth Lindgren

I have been working out consistantly most of my life but mostly cardio (jogging, spinning, Zumba…) I realized in my mid 30’s I needed to mix in strength training to prevent injuries and keep doing the exercise I really like. I turned 40 in August 2019 and after hearing how much a friend of mine liked MK, I decided it was time to up my game.
I was nervous about trying Cross Fit but found that Det Nya Jag was a really safe and non-intimidating way to start since it was a closed group. The training was very challenging but so fun. An hour went by so fast and you are able to push yourself so much harder than you thought was possible

After six weeks of training it was easy to make the choice to become a member. I made so much progress and could not consider going back to my old routines. The support you get when you do a Body Scan with Mats and the constant feed back during the passes with the coaches can not compare to training at a ”normal” gym. I manage to do 2-3 passes a week currently and feel that the membership is without a doubt worth the monthly fee.

Sara Hoppe

Tidigare har jag tränat på gym på egen hand. Tyckte jag tränade på bra men jag såg aldrig några direkta resultat av träningen och jag började tycka att det var tråkigt, jag behövde prova något nytt. Sagt och gjort så anmälde jag mig till MK och Ditt Nya Jag. Och efter bara några veckor så började jag märka resultat av träningen och det var dessutom roligt att träna! Så efter sista passet med ”Ditt Nya Jag gänget” avslutade jag upp mitt träningskort på mitt gamla gym och började på MK. Nu har snart ett år gått och Crossfit har blivit ett naturligt inslag i mitt liv. Jag har inte bara fått en starkare kropp jag har fått nya träningskompisar och har världens bästa coacher som hjälper och peppar när det behövs. Så frågar ni mig vad jag tyckte om Ditt Nya Jag så säger jag Testa – Ni har inget att förlora!

Marie Sylsjö

ÄR DU REDO?

Fyll i formuläret så bokar vi en intervju med dig.