Hej!

Vad roligt att du är intresserad av vår nybörjarkurs!

Nybörjarkursen är perfekt för dig som vill lära dig grunderna inom Crossfit. Kursen kommer att hjälpa dig förstå rörelser vi ofta använder. Om du är intresserad av att börja träna hos oss är detta en perfekt språngbräda för dig.

Med ledning av Angelica Bengtsson, vår headcoach som hjälper dig efter dina förutsättningar så kommer du bli tryggare och kan påbörja din resa mot ett hälsosammare liv.

Vi ses under fyra tillfällen över två veckor.

Kursstart: Oktober/november 2020. Vi kommer inom kort komma ut med nytt datum.

Pris: 995:-, betalning sker på plats hos oss på Måndagsklubben med kort eller Swish.

Intresseanmälan:

Du kan redan nu anmäla dig i formuläret nedan. Angelica kontaktar då dig med mer information så fort som vi släppt nytt kurstartsdatum.

VAD TYCKER DELTAGARNA?

Fantastisk rolig kurs. Positiv och engagerad tränare som gjorde att alla fick övningarna på sin nivå. Härlig känsla i lokalen.

Victoria Jonsson

Angelica är en supercoach som har ett stort engagemang i det hon gör, både lyhörd och man får en känsla av att hon ser en. Så bra att få gå igenom grunderna för att sen får känna sig tryggare med att fortsätta på MK.

Martina Ohrberg

Så fort man satte sin fot på Måndagsklubben märkte man att det var en go stämning. Vi fick ett ordentligt välkomnande av både personal och andra som tränade. Själva kursen var också superkul, tydligt och bra upplagt. Angelica är grym på det hon gör och har skämten nära till hands!

Linnea Janbjer

ÄR DU REDO?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och bekräftar din plats