VÅRA PAKET

Vi har tagit fram specialpaket för dig som vill bli starkare, rörligare och mer teknisk. De är uppdelade så att du kan utföra dem efter just din nivå.

12 pass a 30 minuter ingår i alla paket.

Hur det fungerar

Du väljer ett paket och fyller i formuläret. Om du önskar så börjar vi med en konsultation för att säkerställa att vi möter just dina behov.

Våra Personliga tränare

Dessa tränare jobbar med våra paket.

Sofie Thune

Andreas Sandström

Tim Holmgren

Angelica Bengtsson

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan

PULL-UP

För dig som vill lära dig kippade pull-ups och handstand pushups. Du skapar grunden som behövs för att lära sig de gymnastiska rörelserna inom CrossFit. I detta paket kommer du lära dig allt som krävs för att kippa pull-ups och skapa ett fundament för att senare kunna kippa toes to bar, bar & ring muscle-ups. Vi skapar också förutsättningar för att du ska kunna utföra handstand pushups.

Du kommer få med dig tekniktips för hur du ska kunna jobba vidare efter just din nivå.

För att du ska kunna nyttja detta paket till fullo så är det önskvärt att du kan utföra 5 fullgoda armhävningar.

TOES-TO-BAR

Du kan kippade pull-ups och har en god kip och nu vill du lära dig kippade toes to bar, butterfly pull-ups, kippade chest to bar pull-ups och handstand pushups. Detta paket är en vidareutveckling på pull-up med mål att du ska få kunna utföra bar och ring muscle-ups

Du kommer få med dig tekniktips för hur du ska kunna jobba vidare efter just din nivå.

För att du ska kunna nyttja detta paket till fullo så är det önskvärt att du kan utföra 10 fullgoda armhävningar och 1 strikt pull-up. Du bör bemästra kipp-tekniken som vi lär ut i pull-up paketet.

BAR MUSCLE-UP

Du har lärt dig snygga toes to bar och är bekväm med kipptekniken och nu är det dags att överföra det till en bar muscle-up. I detta paket så lär du dig dels tekniken för en bar muscle-up men du skapar också fundamentet för ring muscle-ups. Du kommer lära dig att kippa ring dips och fortsätta bygga upp din gymnastiska grund.

Du kommer få med dig tekniktips för hur du ska kunna jobba vidare efter just din nivå.

För att du ska kunna nyttja detta paket till fullo så är det önskvärt att du kan utföra 5 strikta pull-ups. Du bör bemästra kipp-tekniken som vi lär ut i pull-up & toes to bar paketen.

RING MUSCLE-UP

Du kan utföra 1-3 bar muscle-ups och vill lära dig ring muscle-ups. I detta paket så kommer vi drilla både styrka, teknik och den rörlighet som krävs för att du ska sätta en muscle-up.

Du kommer få med dig tekniktips för hur du ska kunna jobba vidare efter just din nivå.

För att du ska kunna nyttja detta paket till fullo så är det önskvärt att du kan utföra 8 strikta pull-ups. Du bör kunna bar muscle-ups som vi lär ut i bar muscle-up paketet.

HANDSTAND

För dig som vill vill utveckla ditt handstående. Vi jobbar med grunderna som behövs för att klara av att stå och gå på händer. Här finns även möjlighet att jobba med momentet handstand pushups. Vi jobbar efter dina förutsättningar för att ta dig till nästa nivå i handstående.

STYRKEPAKETET

För dig som vill öka din styrka och röra dig bättre. Vi kommer förbättra din teknik i tex knäböj, marklyft, drag och pressövningar så att du kan lära dig att lyfta större belastningar på ett säkrare sätt.

Behöver du mer överkroppsstyrka?

Behöver du mer styrka i benen?

Efter en konsultation så lägger vi upp en plan för just dig.

Styrkepaketet är nivåanpassat efter just dina förutsättningar. Du kommer få med dig tekniktips för hur du ska kunna jobba vidare efter just din nivå. 

TYNGDLYFTNING

För dig som vill bli starkare och förbättra din teknik i ryck och stöt.

Vi hjälper dig från grunden med få till en fantastisk utveckling i dessa moment. Du kommer få med dig hemläxor och tekniktips så att du kan bli bättre på egen hand.

PRIS

4740:- som du kan dela upp på tre månader om du önskar. Priset blir då 1580:- per månad i tre månader.

KANON! HUR BOKAR JAG?

Fyll bara i formuläret nedan så kontaktar vi dig!