Vill du komma i ditt livs form?

Har du försökt men aldrig lyckats?

Nu har du chansen att skapa rutiner för en hållbar livsstil resten av ditt liv!

Rutin trumfar motivation

Motivation kommer och går men disciplin består. Det tar 21 dagar att initiera en vana och 66 dagar att cementera den. Men vem vill träna 9,4 veckor? Vi tränar självklart tio fulla veckor.

Vi skapade Vältränad för att vi ser att det är den perfekta plattformen för dig att lyckas.

Vi fokuserar på att skapa en hållbar livsstilsförändring och hållbara rutiner.

Hållbarhet och vanor är nyckeln till din framgång och tillsammans kommer vi lyckas.

Med hjälp av våra coacher får du vägledning och daglig coachning som leder till en optimering av programmet efter dina förutsättningar och mål.

Vältränad är för alla som är redo att satsa på sig själv och sin hälsa till 100%

Detta ingår i Vältränad

Under 10 veckor (70 dagar) så coachar vi dig på din väg mot att komma i toppform. Du följer ditt individuella kostschema som tas fram efter dina behov, tränar efter ett styrketräningsprogram och loggar alla dina pass så att din coach kan följa din utveckling varje dag.

Vi startar programmet med en kroppsscanning där vi mäter muskelmassa, vikt och fettprocent. Efter fem veckor har vi en halvtidsmätning för att se hur långt du kommit och efter tio veckor har vi en slutmätning.

Träningen kan ske hos oss på Måndagsklubben eller på din egen träningsanläggning.Under hela träningsupplägget kommer du ha ett PT-pass i veckan där du får hjälp med teknik och träning.

Träningsschemat anpassas efter dig och uppdateras flera gånger under denna period med tydliga instruktioner och videos på alla övningar. Vi individanpassar programmen efter vad som funkar och passar för dig. Du kommer att bli starkare och orka mer.

Under denna period kommer du att få ett individanpassat kostprogram utifrån ditt nuläge och vad målet är. Du får coaching verje vecka och kommer att få kunskaper om hur du ska/bör äta för en hållbar livsstil.

Kostschemat är specificerat med vad du ska äta från vecka till vecka. Tydliga recept med exakt mängd på råvarorna. Du kommer äta allt från kyckling, kött, fisk, potatis, ris, ägg mm. Vi individanpassar matschemat beroende på vad ditt nuläge är och vad målet är.

Allt eftersom programmet går och du loggar dina resultat kommer vi att justera kosten och träningen för att du ska maximera dina resultat.

Priset för Vältränad 10 veckor
12 990:

ÄR DU REDO?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för en intervju.