Chat with us, powered by LiveChat
Kom igång med din träning

Ny på CrossFit

Måndagsklubben är mer än bara ett gym. På MK hjälper vi dig att komma i form, bli stark och må bra. Du kommer att få svettas, skratta, testa nya saker och skapa nya bekantskaper. Vi coachar dig där du är idag, utifrån dina förutsättningar.

Hur ser min första klass ut?

01.

Ankomst och check in

Kom till boxen (det är slang för ett crossfitgym) minst 10 minuter innan klassen startar och checka in med hjälp av vår personal i receptionen. Våra coacher är tillgängliga att svara på frågor som du kanske har om gymmet eller om dagens pass. Din coach möter upp dig och visar dig till klassytan.

02.

Passets uppbyggnad

Din coach går igenom passet på tavlan och guidar dig genom alla rörelser. All vår träning anpassas efter varje individ så att alla, oavsett nivå, kan vara med och delta.

A) Uppvärmning
Uppvärmning för att förbereda kroppen och huvudet för fysisk aktivitet

B) Styrkedel
En styrkedel där fokus är att lära känna din kropp och lära dig teknik i de olika styrkeövningarna. Här bygger vi funktionell styrka- styrka, kontroll och stabilitet.

C) Kondition
En konditionsdel där fokus är att belasta hjärtat och jobba med uthållighet och kondition. Varierande övningar där prio fortsatt är kvalité på rörelse och teknik men där pulsen tillåts att vara högre. 

03.

Avslut och high fives

Vi har alltid 10 min paus mellan våra klasser så att du i lugn och ro kan avsluta ditt pass, ge high fives till alla och socialisera med både coacher och andra medlemmar. 

Alla klasser är ledda av riktiga coacher!

Vi har professionella coacher med flera års erfarenhet av träning och coachning. Dessa är här för att hjälpa dig få resultat. Hos oss betalar du för professionell hjälp, coachning och vägledning.